
Медовий пиріг зі сметанним кремом (рецепт для мікрохвильовки)
1
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Мед Літній Мед 750г
60 г.
Сода харчова 500г
5 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
45 г.
Борошно 7 1кг
30 г.
Желатин Добрик 15г
20 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
10 г.
Варення з чорниці 350г
50 г.
Сметана ХМЗ 20%
500 г.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
30 г.
Крупа манна фасована
40 г.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
5 г.
Масло вершкове домашнє
80 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно яйця розтерти з 0,5 склянки цукру і вершковим маслом. Додати мед та соду погашену оцтом - все добре розмішати. Влити молоко. Всипати борошно та ще раз добре перемішати, можна міксером.
02
Форму змастити олією, трохи посипати манною крупою (щоб потім без зусиль дістати пиріг з форми) та вилити тісто. Залишити його відпочити на 15-20 хвилин. Випікати в мікрохвильовій пeчіі 10 хвилин на потужності 800 Вт.
03
Желатин розчинити в 0,5 склянки холодної води та поставити у мікрохвильову піч на кілька секунд до повного розчинення. Збити сметану з 0,5 склянки цукру та ванільним цукром, і додати охолоджений желатин.
04
Полити пиріг сумішшю, що вийшла, посипати чорницями та поставити на кілька годин в холодильник. Дістати пиріг. Та перевернути його.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)