
Куряче філе, мариноване у вершках
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
500 г
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
100 г
Кунжут
2 ст.л
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Філе промийте і наріжте середніми шматочками. Посоліть і поперчіть за смаком.
02
Викладіть філе в глибоку миску, залийте вершками і покладіть в холодильник маринуватися на 3-4 години.
03
На широку тарілку висипте панірувальні сухарі, при бажанні додайте кунжут або спеції за смаком і перемішайте.
04
У сковороді разігрійте рослинну олію.
05
Шматочки замаринованого філе обваляйте у сухарях і потім обсмажте в олії з двох боків до готовності (приблизно 7 хвилин) спочатку на сильному вогні до утворення скоринки, потім трохи зменшивши вогонь.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)