
Варення із апельсинових кірочок
Це варення порадує вас своїм ексклюзивним і незвичайним смаком. Неоціненним плюсом цього варення є те, що ви приготуєте повноцінне і до того ж вельми корисне варення з того, що у багатьох викидається. Адже не всі здогадаються варити варення з кірочок апельсина, а даремно. Адже не всі знають, що вітамін С, що міститься в м'якоті апельсина, присутній і в кірочках. Але так як їсти кірочки апельсина в чистому вигляді не зовсім прийнято, та й скажемо прямо несмачно, то їх просто викидають, а разом з ними у відро для сміття йдуть і вітаміни. Але наш рецепт стане впору економним господиням, які із відходів зможуть приготувати висококласне, смачне, а найголовніше корисне варення.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Апельсини 1кг
4 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г.
Вода негазована Аквуля 2л
400 г.
Етапи приготування
01
Зняти з апельсинів шкірку, нарізати на смужки шириною 1 см.
02
Залити водою на 2 години, злити і знову залити на 2 години. Повторювати процедуру протягом доби.
03
Потім скрутити кожну шкірку в спіральку і нанизати зубочисткою. Залити водою і кип'ятити 15 хвилин.
04
Змішати воду і цукор, довести до кипіння. У киплячий сироп опустити шкірки. Варити сироп 1,5 години.
05
Зняти шкірки зі зубочисток, скласти в банку і залити сиропом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)