
Курка по-італійськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
200 г.
Помідори рожеві фасовка
50 г.
Базилік у горщику
50 г.
Бекон охолоджений
75 г.
Пюре картопляне
150 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
10 г.
Сіль Єгипет
1 г.
Етапи приготування
01
Куряче філе розрізати уздовж, але не до кінця. Філе загорнути в харчову плівку і відбити.
02
Помідори нарізати колечками і вкласти в філейну кишеньку, на помідори укласти листочки базиліку, сіль та перець..
03
Зверху викласти тертий пармезан. Пармезан укрити смужками бекону, знову накрити плівкою і придавити руками.
04
Зняти плівку і викласти фаршироване філе на розпечену сковороду беконом вниз, просмажити з обох сторін 5 хвилин.
05
Пюре викласти в спеціальну форму на тарілку, зверху викласти розрізане на дві частини хрустке філе.
06
На філе викласти гіркою зелень і полити оливковою олією.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)