
Торт "Медовик"
Вже одна назва торта говорить сама за себе. Адже всі ми знаємо цей м'який і ніжний смак дитинства. Так приємно було їсти тортик, запиваючи його чашкою чаю або молока. Напевно, немає людини, яка б не коштувала торт "Медовик". І більшість скаже, що торт дивовижний. Якщо ж назва торта викликає у вас не дуже приємні асоціації, мабуть, Ви куштували "неправильний" "Медовик". Для любителів і поціновувачів пропонуємо рецепт цього м'якого десерту. Спробуйте, він сподобається навіть тим, хто не любить мед.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мед Літній Мед 750г
200г
Масло вершкове домашнє
100г
Цукор Ваш Цукор 10кг
100г
Борошно пшеничне вищий гатунок
3 ст
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт
Імбир
1г
Кориця Еко мелена 20г
1/4 чайної ложки
Цедра лимону Kotanyi 14г
3 чайні ложки
Волоський горіх
200г
Сметана ХМЗ 20%
200г
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200мл
Молоко згущене варене
1-1.5 банки
Етапи приготування
01
Мед нагріти, додати в нього розтоплене вершкове масло, добре перемішати, всипати цукор, покласти імбир і все ретельно розмішати.
02
Додати яйця, гвоздику, корицю і поступово, помішуючи, всипати борошно.
03
Потім тісто добре вимісити, розкатати завтовшки в 1 см, нарізати шматками і викласти їх на розігріте, змащене маслом деко. Випікати в духовці при температурі 180-200°C.
04
Окремо збити вершки, окремо сметану зі згущеним молоком. Потім все акуратно перемішати і змастити коржі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів