
Грибний холодник
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Петрушка 70г
50 г.
Куряче філе Алан варено-копчене
400 г.
Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г
30 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Яйця курячі Овостар харчові відварні чищені в розсолі 2,44кг 50шт
1 шт.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
10 г.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Бульйон курячий Food Studio 500мл
150 - 200 мл.
Кріп 70г
50 г.
Етапи приготування
01
Білі гриби (або шампіньйони) відварити до готовності в підсоленій воді. Після гриби вийняти і нарізати кубиками. Відвар не виливати.
02
Куряче філе відварити до готовності в підсоленій воді разом із коренем селери і коренем петрушки. Після курку нарізати кубиками. Бульйон відставити.
03
Зелень петрушки, кропу і цибулю дрібно посікти, стебло селери нарізати кубиками. Всю зелень підсолити, щоб вона пустила сік.
04
Огірок нарізати кубиками. Змішати всі інгредієнти і залити грибним бульйоном. Додати трохи курячого бульйону.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)