
Горбуша, запечена у фользі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Горбуша Veladis в олії 160г
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
3 ст.л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сир твердий Грана Падано 32%
300 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
5 ст.л.
Етапи приготування
01
Рибу очистити, видалити нутрощі, розрізати вздовж хребта, витягнути хребет, нарізати на порційні шматки.
02
Кожен шматок риби скласти в окрему "коробочку" з фольги, шкірою вниз. Посолити й поперчити, скропити лимонним соком, залишити на 10 хвилин.
03
Змастити зверху рибу тонким шаром майонезу, посипати заздалегідь натертим сиром.
04
Накрити краї фольги, щоб вони повністю закривали рибу, при цьому не торкалися сиру.
05
Випікати протягом 20 хвилин в розігрітій духовці, при температурі 200°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)