
Фінські картопляні коржики
Фінська кухня це дуже незвичайна і не зовсім поширена кухня. Рецепти фінської кухні відображають старовинний уклад життя народу, тому слід відзначити той факт, що кухня досить поживна і калорійна, так як на території Фінляндії довгі й суворі зими, а організм у таких умовах потребує додаткового підживлення. Тому сьогодні раді представити вам яскраву страву фінської кухні - фінські картопляні коржики. Взагалі, картопля - це типовий продукт для фінської кухні. Картопляні коржики надзвичайно смачні і прості у приготуванні. Все що необхідно для їх випічки, це деко, тридцять хвилин часу і кілька найпростіших інгредієнтів, які завжди знайдуться в будинку.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Пюре картопляне
500 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1,5 ч. л.
Борошно 7 1кг
2 ст.
Етапи приготування
01
Змішати борошно з розпушувачем. Збити яйце, додати сіль, цукор, олію та картопляне пюре.
02
Ретельно перемішати, додати борошно.
03
Замісити тісто, та розділити його на 10 частин.
04
Розкачати кожну частину в коло, завтовшки 5-10 мм.
05
Проколоти коржі в декількох місцях і викласти на деко, застелене пергаментом.
06
Випікати 15-20 хвилин до золотавого кольору при температурі 180°С
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)