
Качина грудинка в апельсиновому соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Апельсини 1кг
4 шт.
Цукор ванільний Auchan 8г
100 г.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
180 мл.
Грудинка качина Petit Ja
350 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Для початку необхідно приготувати апельсиновий соус. Для цього потрібно взяти глибоку сковороду. З 4 апельсинів вичавити сік, змішати його в сковороді з курячим бульйоном, цукром і апельсиновою цедрою. Готувати до розчинення цукру.
02
Взяти качину грудку, посолити. Поставити на вогонь сковороду, розігріти. Ніякого масла для смаження не потрібно! Покласти качину грудку на гарячу сковороду шкіркою вниз. Смажити протягом 12 хвилин.
03
Перевернути грудку іншою стороною і смажити ще 10 хвилин. Качиний жир злити.
04
Нарізати готове м'ясо і полити апельсиновим соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)