
Курка по-китайськи з овочами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряча грудка домашня
350 г.
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
100 г.
Перець зелений
200 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
100 г.
Морква
150 г.
Соус соєвий Chong 1л
5 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Курячу грудку вимити, дати воді стекти, порізати на брусочки.
02
Цибулю очистити, нарізати на брусочки за напрямком волокон.
03
Перець болгарський помити, нарізати соломкою.
04
Моркву вимити, очистити, нашаткувати не тонкими кільцями.
05
Розігріти сковороду, вилити в неї оливкову олію. Після того, як масло нагріється, кинути в нього шматочки курячої грудки. Обсмажувати при безперервному помішуванні 2-3 хвилини, поки м'ясо не стане білим і місцями не зарум'яниться.
06
У сковороду послідовно, з інтервалом в 2-3 хвилини, при безперервному помішуванні, додати спочатку моркву, потім цибулю, слідом болгарський перець. Обсмажувати 3-4 хвилини на помірному вогні, не дозволяючи вмісту сковорідки тушкуватися.
07
Поєднати в чашці соєвий соус з цукром до повного розчинення останнього.
08
Вилити солодкий соєвий соус в сковороду, обсмаживши вміст протягом 2-3 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)