
Соус чімічуррі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Петрушка 70г
25 г.
Часник
2 зубчики
Перець кайєнський Badia мелений 49,6г
½ ч. л.
Спеція Паприка мелена
½ ч. л.
Чебрець Metro Chef подрібнений сушений 440г
щіпка
Приправа Любисток Орегано сушене 10г
1 ч. л.
Лист лавровий
1 ч. л.
Спеція Кориця мелена
щіпка
Спеція Горіх мускатний мелений
1 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
щіпка
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
100 мл.
Лимон
1 шт.
Олія оливкова Muelolivia Extra Virgin 1л
100 мл.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
½ шт.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Етапи приготування
01
У ступку покласти всі спеції і додати дуже дрібно порубані петрушку, часник і халапеньо (або перець чилі). Вичавити туди сік половини лимона. Дуже старанно розтовкти до кашоподібного стану. Все це можна зробити в блендері, але не захоплюючись.
02
В окремому посуді змішати отриману суміш з вином і маслом. Добре перемішати.
03
Додати дрібно порізану цибулю і стручковий перець.
04
Очистити помідори від шкірки і насіння. Нарізати дрібними кубиками. Змішати з соусом.
05
Дати настоятися пару годин у холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)