
Куряче філе в апельсиновому соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
500 г.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
150 мл.
Часник
2 зубчика
Апельсин
0,5 шт.
Перець гострий червоний фасований
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Лимон
0,5 шт.
Етапи приготування
01
Часник дрібно порізати.
02
Куряче філе порізати брусочками.
03
З половини апельсина тонко зрізати цедру великими пластинками (за допомогою овочевого ножа).
04
З половинок апельсина і лимона вичавити сік.
05
Обсмажити часник в розігрітій соняшниковій олії протягом 5-10 секунд.
06
Додати філе, смажити приблизно 3 хвилини, весь час перемішуючи. Смажити до моменту поки всі шматочки побіліють.
07
Посолити, додати червоний гострий перець за смаком. Додати цедру апельсина.
08
Влити сік і тушкувати протягом 15 хвилин.
09
Додати йогурт, перемішати, готувати 2-3 хвилини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)