
Млинцевий торт із заварним кремом, яблуками і корицею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Палички круп'яні Дитячі Смаколики яблуко-слива-ваніль 25г
1 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
6 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
160 г.
Борошно 7 1кг
550 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 л.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
500 г.
Масло вершкове домашнє
30 г.
Кориця Еко мелена 20г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Паличку ванілі розрізати, вийняти насіння.
02
Жовтки (4 шт.) розтерти з цукром (150 г.). У масу додати насіння ванілі.
03
Додати борошно (50 г.) і ретельно перемішати.
04
Молоко (500 мл.) в каструлі довести до кипіння.
05
Гаряче молоко влити в жовтки, перемішати. Дану масу поставити на вогонь і варити, помішуючи, до загусання. Остудити.
06
Яблука почистити, видалити серцевину, нарізати кубиками.
07
Розтопити в сковороді вершкове масло. Додати яблука і цукор (10 г.). Накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні до м'якості (близько 5-15 хвилин, залежить від сорту яблук). Потім додати корицю. Перемішати і остудити.
08
Для приготування млинців знадобиться: 500 г. борошна, 500 мл. молока, 2 яйця, сіль, цукор за смаком. Все ретельно перемішати і випекти млинці.
09
Кожен млинець змастити приготованим кремом. Накрити другим млинцем. Знову змастити кремом і накрити третім млинцем і т. д.
10
Верхній млинець теж змастити кремом.
11
Викласти яблука. Поставити в холодильник на 3-4 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)