
Суп біск з креветками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сік Наш сік томатний 950мл
350 мл.
Креветки 90/120
400 г.
Сметана ХМЗ 20%
200 мл.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Бренді Emilio Lustau Solera Reserva Brandy de Jerez 40% 0,7л
2 ст. л.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
У середню каструлю покласти вершкове масло і поставити її на середній вогонь.
02
Креветки очистити, за смаком посолити і поперчити, кинути в каструлю з розтопленим вершковим маслом. Смажити 3-4 хвилини.
03
Після чого додати в каструлю бренді, томатний сік і сметану. Все протушкувати протягом 5 хвилин.
04
Поки суп тушкуватиметься, дрібно нарізати зелену цибулю.
05
Потім суп зняти з вогню і розлити по тарілках. У кожну тарілку додати зелену цибулю і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)