
Запечені кабачки з картоплею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
675 г
Картопля фасована
450 г
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
1 шт.
Часник
3 зуб.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
100 г
Петрушка 70г
50 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
150 мл
Орегано Auchan 20г
5 г
Помідори рожеві фасовка
450 г
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 190°C градусів. Помити і очистити кабачки, картоплю. Нарізати овочі скибочками. Петрушку подрібнити. Помідори нарізати часточками або кубиками.
02
У формі для запікання змішати нарізані кабачки, нарізану картоплю, тонко нарізаний перець, петрушку, дрібно нарізаний часник, нарізану півкільцями цибулю, сіль, чорний перець, оливкову олію і помідори. Розрівняти і зверху посипати орегано.
03
Поставити в розігріту духовку на 90 хвилин, іноді перемішувати. Розкласти на порційні тарілки і подавати гарячим. За бажанням можна подавати з жирною сметаною або салатом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)