
Абрикосовий пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
120 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Борошно 7 1кг
200 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г
Сіль Єгипет
1 г
Цукор ванільний Auchan 8г
15 г
Абрикос ананасовий
13 шт.
Етапи приготування
01
Вершкове масло збити з цукром до консистенції крему.
02
По одному додти яйця, добре збиваючи після кожного.
03
Додати ваніль і ще раз збити.
04
Ввести просіяне з сіллю і розпушувачем борошно і замішати однорідне тісто.
05
Перекласти тісто у змащену або застелену пергаментом форму.
06
Абрикоси розрізати навпіл і видалити кісточки. Покласти половинки абрикосів на тісто. Якщо абрикоси не надто солодкі, то злегка посипати цукром.
07
Поставити форму в розігріту до 180°C градусів духовку і випікати приблизно 40 хвилин (готовність перевіряти зубочисткою).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)