
Абрикосове морозиво
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Абрикос ананасовий
500 г
Курага Узбекська
100 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г
Лимон
50 г
Вода негазована Аквуля 2л
100 мл
Етапи приготування
01
Абрикоси помити й викласти у форму для запікання, не виймаючи кісточок. Помістити форму в духовку і запікати до м'якості.
02
Поки абрикоси запікаються, порізати на шматочки курагу і, додавши до неї цукор і воду, поставити кип'ятити на слабкий вогонь, постійно помішуючи. Як тільки цукор весь розтане, вогонь вимкнути, залишити настоятися і дати стати м'якою масою.
03
Тепер вийняти абрикоси з духовки, дати трохи охолонути і видалити кісточки.
04
Коли і курага, і абрикоси охололи, потрібно подрібнити їх блендером до стану однорідної маси.
05
Готове абрикосове пюре пропустити через сито, щоб не потрапило в морозиво волокон і абрикосових шкурок.
06
З половини лимона вичавити сік і додати до пюре. Все добре перемішати.
07
Викласти абрикосове пюре в пластмасову коробку і помістити в холодильник хвилин на 30. Потім прибрати контейнер в морозильну камеру.
08
Щоб морозиво вийшло однорідним і повітряним, потрібно декілька разів через 30-40 хвилин виймати його і перемішувати міксером, бо маса не застигає рівномірно.
09
Перед вживанням викласти в креманки, прикрасити абрикосами, цедрою лимона тощо.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)