
Кавуновий салат з оливками і м’ятою
І як тільки вдається деяким поєднати в одній страві такі інгредієнти, які, на перший погляд, зовсім різні? Але в підсумку виходить дуже смачна і популярна страва. Нам залишається тільки насолоджуватися смаком таких страв і ділитися ними з вами. Одна з таких - салат з оливками і м'ятою. Здавалося б, що за дивне поєднання. Але ні! Салат досить оригінальний, тому що в ньому є незвичне поєднання солодкого, солоного, кислого і гострого.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кавун
250 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
30 г
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
10 шт.
Сир Фета Світ Сир 45%
50 г
М'ята 50г
30 г
Лайм
1/4 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10мл
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізати кубиками кавун і сир. У мисці змішати оливкову олію і сік лайма. Додати до кавуна з сиром маслини і запрвку.
02
Прикрасити все листям м'яти і приправити сіллю і перцем. Подавати охолодженим.
03
04
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)