
Тріска під маринадом в мультиварці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
100 мл.
Лимон
0,5 шт.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
3 ст. л.
Морква
2 шт.
Перець Мрія чорний горошком 20г
3 шт.
Тріска
600 г.
Лист лавровий
2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
3 шт.
Мед Літній Мед 750г
1 ч. л.
Помідор
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Приправа Ласочка Пава приправа для риби 30г
за смаком
Етапи приготування
01
Філе тріски посипати сіллю і приправами для риби, залишити просочуватися.
02
Посмажити в невеликій кількості соняшникової олії нарізану цибулю і натерту на великій тертці моркву.
03
Обшпарити окропом надрізаний хрест-навхрест помідор і через кілька хвилин очистити його від шкірки.
04
До розм'якшеної моркви і цибулі додати нарізані дрібно помідор і лимон, додати мед, влити вино, посолити і поперчити за смаком, тушкувати 5-7 хвилин. Остудити.
05
У чашу мультиварки налити воду, додати в неї сіль, перець чорний горошком і запашний перець, лавровий лист. Зверху встановити чашу для варіння на пару і покласти на неї рибу.
06
Готувати на програмі «Варка на пару» з встановленим часом 10 хвилин. Готову рибу остудити.
07
У глибоку тарілку покласти половину маринаду разом з рідиною.
08
На овочі укласти шматочки риби.
09
Покрити рибу овочами, які залишились, вилити зверху маринадну рідину. Поставити тарілку, накривши плівкою, в холодильник на 2 години або більше.
10
Подавати страву в якості закуски.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)