
Сирні коржики з цукіні
Страва з категорії «смачно і швидко». До того ж, сирні коржики з цукіні – чудовий варіант сніданку чи обіду. Коржі виходять ніжними і повітряними, з яскраво вираженим сирним смаком. Основний інгредієнт – цукіні – європейський різновид кабачків зі смугастою м'якою шкіркою зеленого кольору і ніжною текстурою. Овоч багатий вітаміном С і кератином. Також цукіні корисний при схудненні, оскільки має сечогінну дію. Смажити коржі необхідно до появи золотистої скоринки. І гарячі, і холодні, сирні коржики однаково смачні.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
300 г.
Масло вершкове домашнє
30 г.
Цукіні
200 г.
Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%
200 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
50 мл.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
100 г.
Етапи приготування
01
Цукіні і сир натерти на тертці. Перетерти борошно з маслом в крихту. Додати цукіні, половину сиру і половину томатної пасти. Збити в блендері. Поступово додаючи молоко, замісити тісто.
02
Тісто порізати на 6 частин. Розкатати кожну частину у формі кола і помістити на деко. Кожну формочку посипати сиром.
03
Випікати при 210°С 20 хвилин. Подавати з томатною пастою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)