
Салат з кальмарів з сиром і волоськими горіхами
Салат з відмінним поєднанням горіхів, сиру і морепродуктів. А «родзинку» йому додає яблуко, яке підходить просто чудово. З морепродуктів тут доданий кальмар, хоча також додати можна креветки, восьминіжки-бейбі або морський коктейль. А чи знаєте ви, що дуже багато людей припускаються помилки в приготуванні кальмара? По-перше, якщо кальмар варити більше 2 хвилин, то його м'ясо, грубо кажучи, стає «гумовим». По-друге, варити його необхідно без шкірки. Її легко можна зняти, опустивши кальмар на кілька секунд в окріп, а потім відразу ж в дуже холодну воду, тоді очистка кальмара зовсім не принесе вам клопоту.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г.
Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг
300 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
150 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
70 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Яйця відварити в підсоленій воді, охолодити, очистити. Сир натерти на тертці. Кальмари відварити протягом 1-2 хвилин в підсоленій воді.
02
Яблука помити і нарізати кубиками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)