
Салат з курячим філе і авокадо
Любите смачно і ситно поїсти без шкоди для здоров'я? Тоді зверніть увагу на пропонований салатик, який гармонійно поєднує в собі незаперечну користь і божественний смак. Така вишукана страва стане головною прикрасою Вашого святкового застілля і вже точно не залишиться без уваги гостей. Поєднанням ніжного м'яса і стиглих фруктів, мабуть, нікого зараз не здивуєш, проте не цього разу. Ніжне філе курки, апетитний бекон плюс трохи екзотичної насолоди – соковита м'якоть авокадо і кисло-солодкі дольки грейпфрута. Ця приголомшлива комбінація створить неповторну симфонію смакових ноток. І на завершення багата вітамінами пекінська капуста і ніякого майонезу – суцільна користь.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
200 г.
Бекон охолоджений
40 г.
Капуста Пекінська
250 г.
Грейпфрут
80 г.
Авокадо 500г
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Філе нарізати шматочками й обсмажити на олії. Потім трохи охолодити.
02
Додати до курки скибочки бекону і обсмажити.
03
Очистити грейпфрути, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Авокадо помити, розрізати, видалити кісточку, а м'якоть нарізати кубиками.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)