
Рис із креветками, овочами та омлетом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис пропарений
500 г.
Суміш овочева Мексиканська заморожена
250 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Креветки Skandinavika Королівські очищені з хвостом 1000г
16 шт.
Часник
4 зубчики.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
120 мл.
Етапи приготування
01
Яйця збити. Розігріти сковороду, налити рослинну олію, вилити яйця, приготувати омлет. Після чого, перекласти на тарілку і нарізати шматочками.
02
Додати трохи олії на ту ж сковороду, викласти в неї подрібнений часник, додати креветки, на сильному вогні обсмажити. Креветки повинні стати рожевими. Після чого, перекласти на тарілку.
03
Долити рослинну олію на сковороду, висипати овочі, обсмажити. Додати до овочів рис, який необхідно попередньо відварити і залишити на 3-4 години в холодильнику.
04
При подачі викласти на тарілку рис з овочами, додати шматочки омлету і креветки, перемішати. При бажанні можна подавати з соєвим соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)