
Претцелі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
600 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
400 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
20 г.
Сіль Єгипет
5 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
130 г.
Сода харчова 500г
30 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно підігріти молоко, розчинити в ньому цукор та дріжджі. У велику кастрюлю насипати склянку борошно, додати трохи молока, перемішати, додати м'яке вершкове масло.
02
Продовжити замішувати тісто до тих пір, поки не закінчиться молоко та тісто не стане пружним. Почати робити претцелію. Скачати ковбаски довжиною приблизно 50 см. та надати їм форму.
03
Коли їх буде достатньо для одночасного випікання, почати робити скоринку - головний секрет претцелів. Для цього закипятити 1 літр води, додати туди 2 столові ложки та шумівкою опустити кожен претцель в киплячу воду на 20-30 секунд. Після цього викласти вироби на деко, застелене папером для випікання, змащеним вершковим маслом. Змастити претцелі вершковим маслом та посипати цукром, відправити в духовку на 15 хвилин при температурі 200°С. Поки перша партія готується - зробити другу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)