
Горіхово-овочеві кульки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Стебло селери
1 шт.
Цибуля порей
6 ст. л.
Мигдаль
200 г.
Морква
2 шт.
Волоський горіх
150 г.
Сіль морська Carmencita крупна 80г
1 ч. л.
Соус соєвий Chong 1л
2 ч. л.
Шавлія в горщику
за смаком
Спеція Кумін мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Горіхи замочити у воді на 1 годину, після чого злити воду, обсушити горіхи на паперовому рушнику.
02
Моркву і цибулю очистити, перекласти в чашу блендера, додати селеру, подрібнити. Додати в блендер горіхи, сіль, кмин, шавлію, соєвий соус, ще раз подрібнити до однорідної маси.
03
Зліпити з маси в блендері кульки, кожен раз змочуючи руки в мисці із водою. Покласти кульки на сушку на 1 годину при температурі 60ºС. Кульки повинні бути сухі зовні і м'які всередині. При необхідності зменшити температуру. Подавати теплими.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)