
Манти "Свято"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
4 ст.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
10 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Фарш свинячий охолоджений
500 г.
Цибуля
3 шт.
Масло вершкове домашнє
250 г.
Вода негазована Аквуля 2л
1 ст.
Сіль Копчені спеції копчена 40г
за смаком
Етапи приготування
01
Насамперед підготувати тісто. У теплій воді розчинити щіпку солі. Просіяти на поверхню борошно. Утворити гірку. Зробити поглиблення. Влити сольовий розчин. Вбити яйце і додати рослинну олію (10 г.).
02
Замісити тісто. Скачати у вигляді ковбасок. Нарізати на шматочки. Розкачати кожен шматочок.
03
Перейти до начинки. Підготувати інгредієнти: в миску викласти фарш, приправити. Додати нарізану цибулю. Змішати.
04
Викласти фарш на тісто. Приблизно по 8 г. начинки. Скріпити краї навхрест. Викласти на решітки пароварки, заздалегідь змащені маслом. Готувати 50 хвилин. Подавати з вершковим маслом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)