
Цибулевий джем з пивом і шоколадом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Чорнослив Bakalland без кісток 200г
50 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
1,5 ст. л.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
1,5 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1,5 ст. л.
Цибуля шалот 250г
250 г.
Шоколад чорний Butlers 70% 90г
15 г.
Пиво Chouffe темне 8% 0,33л
100 мл.
Етапи приготування
01
Чорнослив промити, просушити на паперовому рушнику, нарізати тонкими смужками. Розігріти невелику каструлю, влити оливкову олію, покласти цибулю. Постійно змішувати протягом 10 хвилин.
02
Влити в каструлю до цибулі пиво і оцет, додати чорнослив, цукор і мед. Довести суміш до кипіння, зменшити вогонь, готувати протягом 30 хвилин, цибуля повинна почати карамелізуватися. Маса стане густою.
03
Додати в каструлю порубаний шоколад, постійно змішувати при цьому, тушкувати 10 хвилин.
04
Остудити, викласти в банку, перекласти в холодильник, зберігати можна 2 місяці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)