
Класичний глінтвейн з апельсинами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вино Chevrotin Merlot сухе червоне 0,75л
750 мл
Апельсин
1 шт.
Гвоздика Auchan 10г
5 бутончиків
Спеція Горіх мускатний мелений
1/4 ч.л.
Кориця Badia палички 14,2г
1 палочка
Спеція Імбир мелений
1 ч.л.
Мед Літній Мед 750г
за смаком
Етапи приготування
01
У каструльці з'єднайте всі спеції (за бажанням ви також можете додати аніс, духм'яний перець, кардамон).
02
Влийте 100 мл води, доведіть її до кипіння і зніміть відвар з вогню. Накрийте кришкою і дайте постояти приблизно 10 хвилин, потім процідіть.
03
Апельсин разом з шкіркою наріжте кружечками.
04
У каструлю влийте вино, додайте відвар спецій і трохи меду за смаком (приблизно 2 ст.л.), покладіть апельсин.
05
Доведіть вино майже до кипіння (але ні в якому разі не кип'ятіть!). Подавайте напій гарячим, поклавши в кожну склянку часточки апельсина.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)