
Соковитий апельсиновий пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Освіжувач повітря Little Trees Апельсиновий сік 5г
200 мл.
Борошно 7 1кг
125 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Масло вершкове домашнє
75 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Цедра апельсина Банка Спецій 90г
1 шт.
Сода харчова 500г
1/4 ч. л.
Цукрова пудра Aro 250г
100 г.
Лікер Grand Marnier Cordon Rouge Апельсиновий 40% 0,7л
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Теркою зняти цедру з одного апельсина. Вичавити сік з двох апельсинів (має вийти не менше склянки).
02
Змішати чотири столові ложки цукру з цедрою до помаранчевого кольору і розтерти цю суміш з м'яким маслом.
03
Додати два яйця і розтерти далі до однорідності. Можна цей етап зробити як в кексовому тісті - збити цукор з маслом і потім збивати з яйцями.
04
Поступово всипати борошно, змішане з чвертю чайної ложечки соди, чергуючи з соком. Готове рідке тісто вилити у змащену і посипану борошном або застелену пергаментом форму.
05
Випікати близько 30-35 хвилин при 180°C. Не забувати перевіряти готовність дерев'яною паличкою (зубочисткою) - до неї нічого не повинно прилипнути.
06
Поки печеться, змішати три столові ложки цукрової пудри (75 грам), столову ложку апельсинового лікеру і дві столові ложки апельсинового соку. Пиріг остудити, а глазур, навпаки, підігріти (у СВЧ або на водяній бані), полити пиріг.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)