
Італійський овочевий салат з моцарелою
Італійський салат вважається справжнім, якщо його інгредієнти кольору італійського прапора. І в цьому салаті можна простежити такі кольори - зелений, білий, червоний.
Джерелом зеленого кольору виступає вітамінне листя салату, червоним салат наділили маленькі кисло-солодкі томати черрі, а ось білим кольором обдарував незамінний у безлічі італійських страв сир моцарела, який відрізняється приємним смаком і ароматом. І, звичайно ж, тут дуже доречним буде незмінний італійський гастрономічний атрибут - оливкова олія, а також часник і гірчиця, які додають пікантність і вишуканість смаку і запаху.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат Грецький
1 пучок
Помідори черрі Polan мариновані 660г
16 шт
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30г
Сир Славія Моцарела 50%
200г
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
1 ч.л.
Часник
2 зуб.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Салат помити, обсушити, порвати руками, перемішати.
02
Черрі вимити і розрізати на половинки.
03
Для заправки: з'єднати оливкову олію, гірчицю, пропущений через прес часник, сіль і перемішати.
04
До листків салату додати черрі і дуже акуратно перемішати.
05
Зверху викласти моцарелу (якщо маленькі кульки, то не подрібнювати), полити заправкою і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)