
Торт "Медовик"
Вже одна назва торта говорить сама за себе. Адже всі ми знаємо цей м'який і ніжний смак дитинства. Так приємно було їсти тортик, запиваючи його чашкою чаю або молока. Напевно, немає людини, яка б не коштувала торт "Медовик". І більшість скаже, що торт дивовижний. Якщо ж назва торта викликає у вас не дуже приємні асоціації, мабуть, Ви куштували "неправильний" "Медовик". Для любителів і поціновувачів пропонуємо рецепт цього м'якого десерту. Спробуйте, він сподобається навіть тим, хто не любить мед.
Інгредієнти
Мед
200г
Вершкове масло
100г
Цукор
100г
Пшеничне борошно
3 ст
Яйця
2 шт
Імбир
1г
Кориця
1/4 чайної ложки
Лимонна цедра
3 чайні ложки
Волоські горіхи
200г
Сметана
200г
Вершки 30-35%
200мл
Варене згущене молоко
1-1.5 банки
Етапи приготування
01
Мед нагріти, додати в нього розтоплене вершкове масло, добре перемішати, всипати цукор, покласти імбир і все ретельно розмішати.
02
Додати яйця, гвоздику, корицю і поступово, помішуючи, всипати борошно.
03
Потім тісто добре вимісити, розкатати завтовшки в 1 см, нарізати шматками і викласти їх на розігріте, змащене маслом деко. Випікати в духовці при температурі 180-200°C.
04
Окремо збити вершки, окремо сметану зі згущеним молоком. Потім все акуратно перемішати і змастити коржі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів