
Яловича печінка з морквою і апельсином
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Пюре Hame яловичина з печінкою 100г
750 г.
Апельсин
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Морква
400 г.
Вино Масандра Херес біле кріплене 17% 0,75л
60 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Борошно 7 1кг
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Печінку промити, звільнити її від плівок і судин, нарізати продовгуватими шматочками, приблизно 1 см. завтовшки.
02
Цибулю дрібно нарізати.
03
Моркву натерти на крупній тертці.
04
Зняти цедру з апельсина. Вичавити сік.
05
Цедру злегка обсмажити на розжареній олії, додати в олію цибулю, обсмажувати до золотистого кольору. До обсмаженої цибулі додати моркву, помішуючи, готувати, поки морква не стане м'якою і не віддасть свій колір цибулі, додати сіль і цукор.
06
Влити апельсиновий сік, перемішати і зняти з вогню.
07
Шматки печінки панірувати в борошні. На іншій сковороді обсмажити на сильному вогні печінку дуже недовго, не більше 2-3 хвилин, до рум'яної скоринки.
08
Посолити, влити херес, трохи випарити. Потім викласти поверх печінки морквяний гарнір разом із соком, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 10-12 хвилин. В кінці вогонь погасити і залишити на плиті на 7-10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)