
Гассель - шведська картопля
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
10 шт.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Сир Гауда 48%
100 г.
Часник
5 зубчиків
Розмарин 50г
2 гілочки
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Петрушка 70г
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Картоплю, часник вимити і очистити. З картоплі зрізати невеликий шматочок з одного краю, так, щоб картоплю можна було поставити горизонтально.
02
По всій довжині картоплі ножем зробити надрізи, не дорізаючи до краю 2 см.
03
Часник розрізати на чотири половинки, вставити між розрізаними частинами картоплі.
04
Посипати зверху розмарином і помістити його між часточками картоплі. Посолити, поперчити.
05
Масло нарізати частинами, розмістити між часточками картоплі.
06
Поставити картоплю у форму для запікання, змащену олією. Зверху на кожну картоплину покласти по скибочці сиру.
07
Запікати в попередньо розігрітій до 200°C духовці 40 хвилин. Посипати петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)