
Оладки з кабачкового пюре
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
1 кг
Масло вершкове домашнє
30 г
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
3 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
40 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г
Сода харчова 500г
2 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
100 мл
Етапи приготування
01
Кабачки помити, очистити, нарізати кубиками. Відварити в невеликій кількості води протягом 5 хвилин. Злити воду. Протерти кабачки в пюре або подрібнити в блендері. У протерте гаряче пюре покласти масло, розмішати і охолодити.
02
В охолоджене пюре вбити яйця, покласти сіль, цукор. Все це добре перемішати, після чого всипати потрохи борошно й соду. Потім тісто інтенсивно і швидко розмішати.
03
На сковороду налити трохи олії і нагріти. На розігріту сковороду ложками викладати тісто. Смажити по хвилині з кожного боку до золотистої скоринки. Подавати оладки гарячими, можна зі сметаною і кропом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)