
Камбала під овочами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Камбала свіжоморожена
800 г.
Перець Болгарський
150 г.
Баклажани фасовані
250 г.
Помідори рожеві фасовка
200 г.
Цибуля
150 г.
Часник
2 зубчика
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Борошно 7 1кг
за смаком
Етапи приготування
01
Дрібно покришити цибулю.
02
Баклажани нарізати кубиками.
03
Очищений від насіння перець також нарізати кубиками. Помідори порізати кубиками.
04
Обсмажити цибулю на соняшниковій олії. Додати баклажани і смажити 5 хвилин. Додати перець.
05
Потім додати помідори, посолити, смажити до готовності (близько 5-10 хвилин).
06
В кінці приготування додати видавлений через часниковий прес часник, перемішати.
07
Змішати борошно, сіль і перець.
08
Обваляти рибу в отриманій суміші.
09
Посмажити до готовності.
10
Рибу викласти на тарілку. Зверху викласти овочі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)