
Рибні палички
Тріска - велика морська риба з смачним білим м'ясом, яка містить важливі для нашого організму вітаміни і мінеральні речовини. Статистичні дані показують, що кожна десята спіймана в світі риба - це тріска. Цей вид риби відомий у всьому світі, він існує близько 120 мільйонів років. У 100 г свіжої риби 76 ккал, 16 г білків і всього лише 0,6 г жиру. Тріска є багатим джерелом жирних кислот. Жирні кислоти, що містяться в трісці, є потужним профілактичним засобом хвороб суглобів, серця, головного мозку, а також онкологічних захворювань. Сьогодні пропонуємо вам приготувати філе цієї корисної риби у вигляді паличок в панірувальних сухарях з пармезаном. Вийде смачно, соковито, ароматно.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе Norven тріски без шкіри морожене 450г
450 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Борошно 7 1кг
250 г.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
200 г.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
200 г.
Перець червоний Мрія мелений 20г
1 ч. л.
Олія соняшникова салатна 500мл
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Нарізати філе риби паличками і обваляти їх у борошні.
02
Збити яйця, додати перець і сіль. Панірувальні сухарі перемішати з тертим сиром. Опустити рибу в яйце і обваляти в панірувальній суміші.
03
Викласти філе на деко, змащене маслом, і відправити в розігріту до 230°C духовку на 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)