
Компот зі свіжих яблук і мандаринів
Компот має свої історичні корені ще з часів Київської Русі. У той час існував напій з фруктів, який називали узвар. Він був святковим напоєм, наприклад, робили його в переддень Різдва. Найчастіше варили узвар із груш або яблук (ті фрукти, які були популярні на Русі). З часом стали розрізняти напої зі свіжих ягід і з сухофруктів. Таким чином з'явився узвар, який ми знаємо сьогодні, і компот. Коли стали доступні заморські і раніше не відомі фрукти, компоти почали робити дуже різноманітними. Сьогодні ми ділимося з вами рецептом компоту з яблук і мандаринів. Суміш солодких мандаринів і кислуватих яблук створить чудовий напій, який вам дуже сподобається.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
200 г.
Мандарини Lorado в сиропі 850мл
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
40 г.
Вода негазована Аквуля 2л
1 л.
Кориця Badia палички 14,2г
20 г.
Етапи приготування
01
Мандарини очистити від шкірки. Яблука помити і нарізати скибочками або кубиками. Залити фрукти водою, довести до кипіння, додати цукор, корицю і варити близько 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)