
Млинцевий торт "Маківка"
Ви стоїте перед вибором: який десерт сьогодні приготувати? Ми вам пропонуємо приголомшливий рецепт млинцевого торта з маком, він так і називається млинцевий торт "Маківка". Цей торт має деякі переваги. По-перше, - це неймовірно ніжний і смачний десерт, який здатний залишити позаду багато десертів. Другою перевагою такого торту є простота його приготування. До того ж, для приготування млинцевого торта "Маківка" зовсім не потрібна духовка, адже млинці ми будемо пекти на сковорідці. Тому цей варіант хороший для тих, у кого не виходять торти в духовці. Приготуйте цей шикарний маковий тортик і ви залишитеся назавжди залежними від його макового чарівного смаку.
Інгредієнти
Яйце куряче
5 шт.
Цукор
150 г.
Сіль
0,25 ч. л.
Молоко
1100 мл.
Борошно
350 г.
Олія соняшникова
50 мл.
Масло вершкове
1 ст. л.
Мак
2 ст. л.
Шоколад
75 г.
Етапи приготування
01
Для приготування тіста, змішати 2 яйця, 50 г. цукру, сіль. Додати 700 мл. молока, перемішати вінчиком. Всипати 300 г. просіяного борошна і ретельно перемішати, щоб уникнути грудочок. Додати соняшникову олію, перемішати. Спекти млинці, охолодити.
02
Для приготування крему, змішати в каструлі 400 мл. молока, 100 г. цукру, 50 г. борошна і 3 яєчні жовтки. Додати вершкове масло, поставити на вогонь. Крем довести до кипіння, постійно помішуючи. Як тільки крем загусне додати в нього мак. Ретельно перемішати, охолодити.
03
Кожен млинець намазати 1-2 ст. л. крему. Посипати зверху тертим шоколадом. Поставити торт в холодильник на 2 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів