
Аранчі з зеленим горошком і моцарелою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бульйон курячий Food Studio 500мл
1 л.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Цибуля шалот 250г
0,25 ст.
Рис Ellebi Арборіо довгозернистий 500г
300 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Часник та петрушка Badia 141,7г
2 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
100 г.
Сухарі панірувальні
200 г.
Горошок зелений Лімо заморожений 400г
18 шт.
Сир моцарела Lel 45%
45 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Етапи приготування
01
Влити бульйон в каструлю. Поставити на вогонь, довести до кипіння, зняти з вогню.
02
В окремій каструлі розтопити вершкове масло, всипати подрібнену цибулю шалот, пасерувати протягом 3 хвилин до м'якості.
03
Всипати в каструлю рис, помішуючи готувати 4 хвилини. Після, влити 1 ст. бульйону, готувати поки рідина не випарується. Готувати таким чином рис, вливаючи потроху бульйон, протягом 25 хвилин.
04
Додати в каструлю з рисом пармезан натертий на тертці, 2 ч. л. солі, і 0,25 ч. л. перцю.
05
Викласти на тарілку рис з каструлі, залишити охолоджуватися 10 хвилин. Після, додати до рису петрушку і 1 яйце, перемішати, накрити масу плівкою, покласти в холодильник на 4 години.
06
Деко застелити пергаментом. У мисці збити яйця, що залишилися, в іншу миску висипати сухарі, до сухарів додати сіль, перемішати, в третю миску висипати борошно.
07
Намочити руки, скачати кульки з рисового маси. Моцареллу нарізати шматочками. У центр кожної кульки покласти шматочок моцарели і одну горошину, згорнути всередину, викласти всі кульки на деко.
08
Кожну кульку обваляти спочатку в борошні, потім в яйці і наприкінці в сухарях. Налити в сковороду олію, викласти кульки в сковороду, обсмажувати протягом 8 хвилин до золотистої скоринки. Готові аранчі викласти після сковороди на паперовий рушник, після на тарілку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)