
Яблучні пончики
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
500 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
0,25 ч. л.
Кефір Зарог 2,5% 870г
200 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
0,75 стакана
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Яблуко Джонапринц 70+
4 шт.
Кориця Еко мелена 20г
0,5 ч. л.
Цукрова пудра Aro 250г
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Просіяти в глибокий посуд борошно, цукор, розпушувач і сіль.
02
Окремо змішати кефір, воду, яйце і ванільну есенцію.
03
Змішати отримані 2 суміші, трохи перемішати, залишаючи нерозмішаними грудочки.
04
Яблука очистити від шкірки, вирізати середину і нарізати на пластинки, товщиною 5 мм. Розігріти рослинну олію в глибокому посуді. Вмочити кожну пластинку яблука в тісто і обсмажити близько 1 хвилини з кожного боку.
05
Викласти готові пончики на паперовий рушник, щоб стекла зайва олія.
06
Змішати корицю з цукровою пудрою, і посипати цією сумішшю кожен пончик.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)