
Домашній торт "Пташине молоко"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
10 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Борошно 7 1кг
200 г.
Желатин Добрик 15г
40 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 мл.
Масло вершкове домашнє
350 г.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
за смаком
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
150 г.
Етапи приготування
01
Для початку приготувати бісквіт. Для цього збити яйця в міцну піну. Додати цукор і збити все. Потім додати борошна і знову збити. Форму змастити маслом. Перелити в неї тісто і випікати в розігрітій до 180ᵒC духовці, близько 30 хвилин.
02
Для крему потрібно желатин розвести в теплій воді. Яйця розділити на білки і жовтки. Жовтки змішати зі склянкою цукру, влити молока і добре перемішати. Потім додати борошна та помістити на водяну баню. Довести до кипіння та додати вершкове масло і ванілін.
03
Ретельно збити. Желатин підігріти. Білки збити з цукром. Швидко влити в них желатин, постійно помішувати. Змішати збиті білки з кремом.
04
Готовому бісквіту дати охолонути, потім розрізати його поперек. Нижній корж залити кремом і покласти на нього верхній корж. Помістити все в холодильник на 5 годин.
05
В цей час приготувати глазур. Для цього подрібнений шоколад змішати з вершковим маслом і розтопити.
06
Охолоджений торт покрити глазур'ю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)