
Суп по-хорватськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
5 шт.
Петрушка 70г
2 пучки
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Часник
1 шт.
Сир Бринза 35%
200 г.
Сухарі панірувальні ХПП білі 200г
за смаком
Кефір Зарог 2,5% 870г
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
5 ст. л.
Етапи приготування
01
Сир нарізати кубиками, замочити у воді на 10-15 хвилин. (Процедура необхідна у випадку солоної бринзи)
02
Цибулю, часник і петрушку дрібно нарізати. На помідорах зробити надріз, залити окропом на 1 хвилину, зняти шкурку, нарізати дрібними шматочками.
03
Влити оливкову олію в каструлю, поставити каструлю на вогонь, обсмажити цибулю з часником, додати петрушку, готувати протягом 2-3 хвилин. Додати в каструлю помідори, влити 0,5 ст. води, зменшити вогонь, накрити зверху кришкою, тушкувати протягом 15-20 хвилин.
04
Долити воду до стану супу, додати бринзу, варити 5 хвилин.
05
При подачі в кожну тарілку долити трохи кефіру, додати зелень і сухарі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)