
Кугель з рибою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
4 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
150 мл.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю і цибулю очистити, промити. Розігріти духовку до 180°C.
02
Цибулю нарізати кільцями і обсмажити на розігрітій сковороді з маслом, до злегка золотистого кольору.
03
Відварену рибу подрібнити. Картоплю нарізати тонкою соломкою.
04
У миску вбити яйця, додати сіль і перемішати. У суміш додати вершки і збити.
05
Змастити жароміцну форму маслом. Викласти шарами картоплю, потім обсмажену цибулю, посолити і поперчити, подрібнену рибу, цибулю і картоплю.
06
Викладені шари залити сумішшю з яєць і вершків. Поставити в духовку і запікати 45 хвилин при температурі 150°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)