
Копчений лосось у вершковому кремі
Оригінальна і досить проста закуска, прекрасно підійде для святкового столу і для фуршету. Копчений лосось у вершковому кремі виходить дуже ніжним. Страву можна подавати також і з гарніром. У його якості можна використовувати пасту, відварну картоплю або рис. Крім лосося для приготування цієї страви добре підійде сьомга, горбуша, кета і форель. До того ж м'ясо лосося є прекрасним дієтичним продуктом. У ньому дуже багато білків, мало жирів і зовсім немає вуглеводів. Лосось багатий на вміст калію і фосфору, які сприяють поліпшенню роботи серцево-судинної системи, розвитку м'язової тканини і нормальній роботі мозку.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний Домашній
3,5 ст. л.
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
2 ст. л.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
1,5 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Сік лайма JohnTop 230мл
за смаком
Перець кайєнський Badia мелений 49,6г
за смаком
Лосось Paralleles копчений в олії з кропом 120г
100 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Змішати в блендері сир маскарпоне, домашній сир, сік лайма, вершки, сіль і кайенский перець.
02
Лосось дрібно нарізати. Додати рибу в сирну суміш. Дрібно нарізати цибулю, також додати в загальну суміш. Перемішати.
03
Невеликі формочки застелити марлею, викласти в них масу. Зверху також накрити марлею, придавити трохи.
04
Поставити суміш у холодильник на 3 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)