
Курка по-фінськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряча гомілка в маринаді
400 г.
Гриби Гливи
150 г.
Чорна смородина Vici швидкозаморожена 300г
100 г.
Сметана ХМЗ 20%
5 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Оливки Aro різані 4250мл
за смаком
Помідори рожеві фасовка
1 шт.
Огірок короткоплідний
1 шт.
Салат Грецький
2 листочка
Горошок зелений Верес 210г
100 г.
Етапи приготування
01
Курячі гомілки укласти на деко, посолити, поперчити і поставити в духовку на 30 хвилин.
02
У сковороду скласти гриби, ягоди чорної смородини. Закрити кришкою, довести до готовності, періодично помішуючи.
03
Помідори і огірки порізати соломкою. Додати в гриби сметану. Тушкувати 5 хвилин.
04
Курку зверху полити сумішшю грибів і ягід. Подавати на листі салату, з помідорами, огірками, оливками і горошком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)