
Солоний крекер з цибулею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
160 г.
Масло вершкове домашнє
65 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
4 ст. л.
Цибуля
3 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Насамперед зайнятися цибулею. Нарізати очищені головки дрібними кубиками. Відправити її на сковороду для обсмажування до золотистого кольору.
02
Потім вершкове масло заздалегідь нарізати кубиками і дати йому розтанути при кімнатній температурі. Змішати борошно, масло, сіль, розпушувач. Обсмажену і охолоджену цибулю покласти в основну масу. Влити кілька столових ложок молока і замісити тісто.
03
Розгорнути тісто в пласт і видавити чаркою маленькі кружечки. Викласти їх на деко. Випікати при температурі 200 °С не більше 6 хвилин. Посипати отримані крекери сіллю за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)