
Буряково-малинове гаспачо
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
3 шт.
Малина
300 г
Цибуля
80 г
Часник
1 зуб.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
1 ст. л.
Лимон
30 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Буряк загорнути у фольгу, обережно наколоти, покласти на крупну сіль, насипану в деко і запікати в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці протягом 1,5-2 годин (перевіряти готовність ножем). Охолодити і очистити.
02
У блендері подрібнити в пюре буряк, цибулю, часник, малину, оцет, оливкову олію. Обов'язково протерти через сито.
03
Якщо пюре вийде дуже густим, то розбавити мінеральною водою до консистенції супу. Посолити, поперчити за смаком. Охолодити.
04
Перед подачею прикрасити ягодами і зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)