
Рагу по-мексиканськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
500 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Морква
3 шт.
Перець Болгарський
3 шт.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
350 г.
Кориця Еко мелена 20г
0,5 ч.л.
Спеція Часник сушений мелений
0,5 ч.л.
Спеція Паприка мелена
0,5 ч.л.
Перець Aro червоний мелений чилі 250г
0,25 ч.л.
Етапи приготування
01
Нарізати цибулю кільцями, обсмажити на сковороді в олії. Моркву нарізати кубиками, додати в сковороду до цибулі, перемішати.
02
Солодкий перець помити, очистити від насіння, порізати кільцями, потім ще кожне колечко на чотири частини, додати в сковороду до овочів.
03
Помідори нарізати як перець, додати в сковороду разом з кукурудзою. Додати в сковороду квасолю, сіль за смаком і спеції, перемішати.
04
Порізати філе на шматочки, додати до овочів в сковороду. Тушкувати протягом 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)