
Морквяний кекс з імбиром і корицею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
4 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1,5 ст.
Сода харчова 500г
0,5 ч. л.
Спеція Кориця мелена
1 ч. л.
Спеція Імбир мелений
0,5 ч. л.
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
0,25 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
200 г.
Екстракт Carmencita ванільний 150мл
1 ч. л.
Сіль Єгипет
0,75 ч. л.
Етапи приготування
01
Моркву помити і почистити, натерти на тертці. Змішати в мисці борошно, соду, сіль, корицю, імбир і мускатний горіх.
02
Міксером збити суміш масла, яєць і цукру. Додати терту моркву і ваніль, змішати до однорідної маси. Частинами всипати борошняну суміш, довести міксером до консистенції тіста.
03
Застелити форму для випічки харчовим папером, викласти тісто у форму. Випікати 20-25 хвилин в розігрітій до 190°С духовці.
04
Залишити на 10 хвилин охолодитися у формах, після вийняти. Дати охолонути протягом 1 години. При подачі посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)