
Кіш із капустою та чорносливом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
30 г.
Капуста білокачанна
700 г.
Мускатний горіх мелений Pripravka 15г
3 г.
Чорнослив Almond без кісточки 75г
100 г.
Сир Справжній сир Голландський 50%
70 г.
Масло вершкове домашнє
170 г
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
4 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Сіль Єгипет
4 г.
Сметана ХМЗ 20%
200 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно масло (150 г.) з борошном натерти або порубати в крихту. Інтенсивно збити яйце (1 шт.) з дуже холодною, майже льодяною водою (40 мл.) та сіллю. Змішати крихту борошна зі збитим яйцем із водою, зібрати тісто в кулю, загорнути у плівку та покласти в холодильник на 1-2 години.
02
Капусту подрібнити на свій розсуд: можна нашинкувати соломкою або нарізати квадратиками. Дрібно порізану цибулю злегка обсмажити в олії. Додати на сковорідку до цибулі капусту, сіль, перець, мускатний горіх, перемішати та довести до готовності.
03
Витягнути тісто з холодильнику, розкачати та помістити в змащену вершковим маслом форму для пирога. З тіста зробити бортики, а дно часто наколоти, щоб не роздулося під час випікання. Начинку з капусти, що охолола, покласти в "кошик" з тіста, зверху посипати нарізаним чорносливом (якщо чорнослив зовсім сухий, його потрібно заздалегідь замочити.
04
Блендером збити яйця (3 шт.) зі сметаною та натертим сиром, додати орегано. Залити начинку отриманою заливкою, запікати при температурі 180°C 50-60 минут до рум'яної скоринки та щільної текстури. Подати пиріг можна теплим замість другої страви або холодним до чаю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)